Verzending & Retour

VERZENDING & RETOURNEREN

Verzending
Bestellingen worden binnen 1-3 dagen verzonden. Op het moment dat je pakket ons magazijn verlaat ontvang je hierover een e-mail. Alle bestellingen worden met DHL verstuurd inclusief track and trace code.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn €3,95, €4,75 of €6,95 en hangt af van de grootte van je bestelling. De juiste verzendkosten zie je terug tijdens het bestelproces.
Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden binnen Nederland. 

Verzenden naar het buitenland
Op dit moment is het nog niet mogelijk om via de website een bestelling te plaatsen. Wil je graag iets bestellen en buiten Nederland laten leveren? Neem dan contact met ons op via info@lavijf.nl.

 

Retourneren
Ik hoop dat je blij bent met je aankoop maar wanneer je niet helemaal tevreden bent kun je jouw bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren.
Let op: Voeg altijd een briefje met je ordernummer en naam toe bij je retourzending.

Stap 1: Verpak de artikelen weer in de originele verpakking, en doe ze terug in de verzenddoos of andere stevige doos.
Stap 2: Voeg een briefje toe met je 1) ordernummer, 2) NAW gegevens en 3) IBAN rekeningnummer.
Stap 3: Schrijf het retouradres op de verpakking en plak de verzenddoos goed dicht.

La Vijf
Populierweg 5
3828 CR Hoogland

Stap 4: Frankeer het pakket en breng het naar een DHL of PostNL servicepunt; de kosten voor het retourneren zijn voor eigen kosten. Advies: verstuur je retourpakket altijd met track and trace, zodat je pakketje ten alle tijden te traceren is. Wanneer je je pakket enkel via de brievenbus terugstuurt is deze niet te traceren en kan het zijn dat je pakketje nooit aankomt - dit is dus op eigen risico. Stap 5: Bij het postkantoor ontvang je een bewijs van de retourzending – bewaar deze goed!
Stap 6: Wij regelen de rest ☺


Terugbetaling
Het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 5 werkdagen na ontvangst worden teruggestort, mits het artikel niet beschadigd of gedragen is. La Vijf heeft het recht om geretourneerde artikelen af te wijzen wanneer niet aan de voorwaarden voldaan wordt.