Alle reviews

Reviews

♥ "La Vijf is een leuke site om op te neuzen. Ik heb er al verschillende items geshopt! Nu ben ik helemaal fan van de Ledkaarsen. Erg makkelijk te bedienen, ze zijn veilig en ze staan zelfs mooi te shinen op dag wanneer ze niet branden. Tevens is het een genot als je pakketje binnenkomt. Er wordt zorg besteed aan het inpakken en verzenden. Kortom mensen..... kom kijken en neuzen en sla je slag!
- Gladys

"Ik heb twee ledkaarsen bij La Vijf gekocht en ik ben erg tevreden! Ze werden snel geleverd en het was een feestje om ze uit te pakken. De kaarsen hebben een heel fijn licht, zijn makkelijk te bedienen en vooral kidsproof! Heel erg blij mee!"
- Anoek

♥ "La Vijf verkoopt super mooie sieraden en leuke hebbedingetjes. Goede kwaliteit, fijne prijsjes en fantastische service. Ik koop hier graag!!"
- Kim

♥ "Helemaal fan van La Vijf! Elke keer weer zulke leuke oorbellen en armbanden. Snelle levering en super fijn contact! Dankjewel weer!"
- Mariëlle

♥ "Wat een leuke sieraden voor fijne prijzen. Er wordt veel aandacht besteed aan de afwerking want als je ze eenmaal binnen krijgt, dan zijn het allemaal leuke cadeautjes. Zo leuk!"
- Jenneke

♥ "Altijd als je in de buurt op een markt staat kom ik even bij je kijken. Het is altijd zo gezellig! Heel blij met mijn oorbellen en tas, dankjewel!"
- Ilse

♥ "Het is altijd een feestje als m'n bestelling binnenkomt. Kim geeft zoveel aandacht aan de verpakking... het voelt helemaal als een cadeautje! Ik hou ervan! De ledkaarsen zijn geweldig, de timer is top!"
- Carolien

♥ "Super leuke spulletjes en goede service!"
- Sandra